MATAKI® har i over et århundre stått som en garantist for kvalitet og pålitelighet i den nordiske bygg-og anleggsbransjen. Vår lange erfaring med fremtidsrettet produktutvikling gjør oss i stand til å møte våre kunders høye standarder.

 
MATAKI® har vært i det svenske byggevaremarkedet siden begynnelsen av 1900-tallet. Sortimentet har suksessivt vært utviklet fra å bestå av enkle takpapp-produkter til i dag et helt sortiment av kvalifiserte tettesjiktsystemer. Vår forretningside er å være en komplett leverandør til byggebransjen av fuktbeskyttelsesprodukter. MATAKI® tettesjiktsystemer lanseres nå i Norge av Nortett.

Vi satser på kvalitet
Som kunde skal du kjenne deg sikker på at produkter fra MATAKI® holder høy og jevn kvalitet. I de senere årene har kravene til egenkontroll blitt strengere. De produkter som i dag forlater fabrikken i Höganäs i Sverige er nøye testet og innehar nødvendig dokumentasjon og godkjennelser. Som produsent er vi også sertifisert i ISO 9001 og vi kontrolleres jevnlig etter dette av kontrollører fra Bureau Veritas.

ISO 14001 - betydningsfull innstilling
Vi fokuserer stadig mer og mer på miljø. Vi er alle beviste på at arven vi etterlater oss til kommende slekter skal omfatte ren luft, rent vann og en frisk natur. Naturligvis tar vi vår del i miljøarbeidet. I og med sertifisering ISO 14001 innebærer dette engasjement i miljøarbeid som står under kontroll av et utenforstående organ.

MATAKI® produserer og markedsfører tettesjiktsystemer for flate tak. Produktene er beregnet for det profesjonelle taktekkingsmarkedet og skal monteres av fagutdannede taktekkere. Produktenes kvalitet er under løpende oppsyn av uavhengige kontrollorganisasjoner. I sortimentet finnes membraner og takbelegg for forskjellige takkonstruksjoner, ett og to lags systemer.


logo white
Nordic Waterproofing AS
Vangsveien 10, Bygg A, 1814 Askim
Telefon: +47 69 83 34 40
Fax: +47 69 83 34 41
E-post: post@nordicwaterproofing.com
© Copyright Mataki 2015.
Levert av Leonberg
Kontakt oss
Nordic Waterproofing AS - Vangsveien 10, Bygg A, 1814 Askim  - Telefon: +47 69 83 34 40 - Fax: +47 69 83 34 41 - E-post: post@nordicwaterproofing.com

Powered by leonberginteraktiv.no