Bygg Reis Deg - Mataki Norge
360-filmen støttes ikke av Safari. Bruk Chrome eller Firefox, eller YouTube app på mobil.
VR-briller

Besøk stand D02-15 på Bygg Reis Deg
og få en følelse av ekstreme forhold. Hvis du tør.


Balanser på kanten av Preikestolen, opplev Trollveggen på sitt mest spektakulære, eller bli med ned i Rørosgruvene – med VR-briller. Hvis du tør.
Mataki utvikler og produserer asfalt takbelegg, radonsystemer og tettesystemer, og er en av Nordens største leverandører av tettesjikt for tak, vegg og grunn – spesielt tilpasset norske forhold. Besøk oss på Bygg Reis Deg for å finne ut hvilke fordeler et samarbeid med Mataki vil gi deg og din virksomhet. 
FÅ GRATIS BILLETT HER
Mataki_Toppbilde
Mataki_Toppbilde
Nortett_White

har endret navn til

Nortett_White

har endret navn til

Mataki

Tettesjikt for norske forhold

Informasjon om konvertering

 
Konvertering fra Nortett til Mataki vil skje fra
1. oktober 2017 til 1. april 2018.
Etter å ha levert Nortett produkter til det norske byggevaremarkedet gjennom mange år, har vi besluttet å endre varemerket til Mataki. Mataki er først og fremst et av de mest kjente varemerkene innen byggevaremarkedet i Sverige. Med røtter tilbake til etablering i 1904 har Mataki vært en ledende aktør i det svenske markedet gjennom mange tiår. Vi ønsker å bygge et sterkt, tydelig og ledende varemerke i Norge. 
 
Samlefoto_Matakiprodukter_2

Produktene er de samme som før,
men får nytt design fra våren 2018


I forbindelse med endring av navn fra Nortett til ​Mataki vil hele vårt produktsortiment få nytt emballasjedesign. Det nye designet vil bli å finne i butikk fra våren 2018, men i en overgangsperiode vil både gammelt og nytt design være i sirkulasjon. Produktene vil ellers være de samme som før, med de samme gode egenskapene – tilpasset norske forhold. 
B0010458-2
B0010458-2

Spesielt utviklet for norske forhold

Våre produkter lages etter norske spesifikasjoner, spesielt tilpasset norske forhold. Produktene kjennetegnes av høy kvalitet, energi- og miljøvennlighet, enkel montering og lang levetid. Med egne fabrikker i Sverige, Danmark og Finland har vi full kontroll på produktutvikling, produksjon og kvalitetskontroll. Våre kunder er byggevarehus og takentreprenører over hele Norge. Vi leverer til noen av landets største og ledende byggevarekjeder og husbyggere. Våre produkter blir brukt hver eneste dag – over hele landet, for å beskytte og bevare norske bygg.
Tak

TAK

Mataki leverer tettesjikt til tak for norske forhold. Vi kompromisser aldri på kvalitet og leverer holdbare løsninger for hele landet.
Vegg

VEGG

Mataki er en av Norges største leverandører av vindsperre og tettesystem til hus, hytter og elementproduksjon.
Grunn

GRUNN

Mataki sikrer stabile grunnforhold, god drenering og radonsikker konstruksjon som hindrer fukt- og gassinntrenging fra grunn.
Copyright © 2017 Nordic Waterproofing