mataki_payoff_2

Komplett Takrennesystem fra Mataki

Mataki Takrenner er et komplett takrennesystem i stål for alle typer skrå tak. Systemet følger europeisk standard med nedløp på 88 mm. Våre 88 mm nedløp dekker opptil 150 m2 takflate. Mataki Takrennesystem er dermed tilpasset større takflater og fremtidens klima, med mer ekstremvær og større mengder styrtregn.
16-09-2019
Tak
Håndverkeren
Takrenner
PB%20114400
Våre takrenner, nedløp og tilbehør er laget av stål som er varmgalvanisert med 275 g sink/m2. Overflatene er lakkert med slitesterk polyuretane lakk. Stål er velegnet som materiale for takrenner, og gjør de sterke og motstandsdyktige mot vær og vind. Våre takrenner leveres i sort blank utførelse.

Se vårt sortiment her.
 

Ny type rennekrok

Mataki Takrennesystem har en ny type rennekrok med innfesting bak rennen. Dette gjør at det er lettere å få riktig montasjehøyde, selv med lufting over undertaket. Løsningen kan ytterligere forsterkes med overligger, fra vårt tilbehørsprogram.

Nedløp tilpasset økt mengde nedbør

Med økte mengder nedbør og styrtregn, og stadig mer ekstremt vær, ser man oftere at nedløpet ikke klarer å ta unna vannmengden, og at vannet fosser over takrennen. I vårt system får du 88 mm nedløp, og disse er bedre tilpasset økte nedbørsmengder. Mataki Takrennesystem gjør at taket og huset er bedre rustet for fremtidens vær.
 

Falsede nedløp

Våre nedløpsrør kommer med falsede ender for best mulig passform. Dette gjør skjøting av nedløpsrør enkelt og sikkert. Våre nedløpsrør leveres i både 1 og 3 m lengde.

nedl%c3%b8psr%c3%b8r1 png

takrennesystem m tekst
Lyst på mer faglig påfylling?
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Med jevne mellomrom sender vi deg tips og triks, faglig innhold og det nyeste innen byggeteknisk utvikling i vårt fagområde. Sørg for at du får med deg det aller siste ved å følge vårt nyhetsbrev!