Nortett har endret navn til mataki - Mataki Norge
Mataki_Toppbilde
Mataki_Toppbilde
Nortett_White

har endret navn til

Nortett_White

har endret navn til

Mataki

Tettesjikt for norske forhold

Samlefoto_Matakiprodukter_2

Produktene er de samme som før,
men har fått nytt design fra våren 2018


I forbindelse med endring av navn fra Nortett til ​Mataki vil hele vårt produktsortiment få nytt emballasjedesign. Det nye designet vil bli å finne i butikk fra våren 2018, men i en overgangsperiode vil både gammelt og nytt design være i sirkulasjon. Produktene vil ellers være de samme som før, med de samme gode egenskapene – tilpasset norske forhold. 
B0010458-2
B0010458-2

Spesielt utviklet for norske forhold

Våre produkter lages etter norske spesifikasjoner, spesielt tilpasset norske forhold. Produktene kjennetegnes av høy kvalitet, energi- og miljøvennlighet, enkel montering og lang levetid. Med egne fabrikker i Sverige, Danmark og Finland har vi full kontroll på produktutvikling, produksjon og kvalitetskontroll. Våre kunder er byggevarehus og takentreprenører over hele Norge. Vi leverer til noen av landets største og ledende byggevarekjeder og husbyggere. Våre produkter blir brukt hver eneste dag – over hele landet, for å beskytte og bevare norske bygg.
Tak

TAK

Mataki leverer tettesjikt til tak for norske forhold. Vi kompromisser aldri på kvalitet og leverer holdbare løsninger for hele landet.
Vegg

VEGG

Mataki er en av Norges største leverandører av vindsperre og tettesystem til hus, hytter og elementproduksjon.
Grunn

GRUNN

Mataki sikrer stabile grunnforhold, god drenering og radonsikker konstruksjon som hindrer fukt- og gassinntrenging fra grunn.