mataki_payoff_2

Prosjekteringsløsninger fra Mataki

Prosjektering: Det er strenge krav til utførelsen og dokumentasjonen av detaljer i et bygg. Mataki har samlet noen verktøy som skal gjøre det både enklere å velge de riktige produktene og enkelt å dokumentere valgene man har gjort.
15-11-2019
Tak
Vegg
Grunn
Øvrige
Håndverkeren
Byggdetaljer_crop

Krav til dokumentasjon

Byggteknisk forskrift setter krav til at valgte løsninger i norske bygg er testet og godkjent. Man er med andre ord lovpålagt å velge dokumenterte løsninger.
 

Prosjekteringsløsninger

Prosjekteringsløsningene fra Mataki er laget for å gjøre det enkelt å dokumentere valgt løsning. Vi i Mataki har valgt å utarbeide dokumentasjon på kvalitetsløsninger, forankret i preaksepterte løsninger i Byggforsk, og utført med Mataki sine produkter. Velger man disse løsningene kan man være trygg på at leveransen blir i tråd med gjeldende forskrifter og at det er enkelt å dokumentere.

Dette er et pågående arbeid i Mataki, dvs at det stadig vil komme flere Prosjekteringsløsninger fra oss. Følg med på hjemmesiden vår for oppdateringer.

Glem heller ikke vår populære Enklere å velge som hjelper deg å velge riktige produkter og løsninger.
Lyst på mer faglig påfylling?
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Hver uke sender vi deg tips og triks, faglig innhold og det nyeste innen byggeteknisk utvikling i vårt fagområde. Sørg for at du får med deg det aller siste ved å følge vårt nyhetsbrev!