mataki_payoff_2

Mataki presenterer ny norskutviklet vindsperre: Mataki Halotex Xtreme

Utviklet i samarbeid med norske tømrere. Materialet er av nyeste teknologi, tåler aldring meget godt og er like smidig å jobbe med uansett temperatur.
17-06-2019
Vegg
Håndverkeren
Vindsperre
111955_mataki_Halotex_xtreme2

Nytt Tettesystem for et våtere og villere klima

Mataki Halotex Xtreme vindsperre har blitt testet langs vår våte og vindfulle kyst, og har dermed fått egenskaper som gjør den svært bestandig mot slagregn. Materialet er av nyeste teknologi, tåler aldring meget godt og er like smidig å jobbe med uansett temperatur.

Mer ekstremt vær gjør dette til et trygt valg for fremtidens bygg over hele landet, og gir en forsikring for tett bygg gjennom byggeperioden og hele byggets levetid.
 

Ny teknologi

Halotex Xtreme består av en vanntett Polyuretan film som har en fleece bakside. I byggeperioden hvor man kan få store fuktvariasjoner, har fleecen evnen til å mellomlagre fukt før det den slippes ut gjennom vindsperren.
 

30 års garanti

Når jobben er riktig utført med Mataki Halotex Tettesystem, dokumenterer du arbeidet på mataki.no/systemgaranti og skriver ut garantibeviset. Vi garanterer at produktene i systemet opprettholder funksjonen i minst 30 år.
sys garanti-01
Lyst på mer faglig påfylling?
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Med jevne mellomrom sender vi deg tips og triks, faglig innhold og det nyeste innen byggeteknisk utvikling i vårt fagområde. Sørg for at du får med deg det aller siste ved å følge vårt nyhetsbrev!