mataki_payoff_2

«Nye» Halotex tettesystem

Vi lanserer nye navn på produktene i vår Halotex-serie. Dette er en produktserie som inneholder vindsperrer og forenklede undertak.

Denne artikkelen tar for seg disse temaene:

En bedre og enklere arbeidsdag


I Mataki er vi opptatt av mer enn bare å selge varer, vi har i tillegg et genuint ønske om å bidra til å forbedre kvaliteten på norske bygg.

Et stadig strengere regelverk skal sørge for bedre kvalitetssikring, men sannheten er likevel at antall byggefeil ikke går ned. 

Vi i Mataki ønsker å bidra positivt gjennom å levere de beste produktene – med riktige kvaliteter til de ulike utfordringene vårt langstrakte land kan by på. Dette har blitt så viktig for oss at vi bruker minst like mye tid på å presentere løsninger som på å presentere produkter. 

Nå gjør vi ytterligere forbedringer som skal gi alle en bedre oversikt – og samtidig forenkle det å gjøre riktige valg.

Nytt i Halotex-serien

Halotex_nye_ruller_1
Vi lanserer nye navn på produktene i vår Halotex-serie. Dette er en produktserie som inneholder vindsperrer og forenklede undertak. Halotex-produktene er diffusjonsåpne duker som beskytter både tak og isolasjon i vegger mot trekk og nedbør.

Disse dukene spiller en viktig rolle i veggens bygningsfysikk, både under byggeperioden og i hele konstruksjonens levetid. 

Ikke nok med at vi forenkler navnene på produktene våre, vi differensierer bruksområdene også gjennom fargene på dukene. Lys grå er Standard, grå er Pro og mørk grå er Xtreme. 
 

Nyhetene 

Mataki Halotex Roof Standard erstatter Halotex W25 undertak     
Mataki Halotex Roof Pro er et helt nytt undertak
Mataki Halotex Roof Xtreme erstatter Halotex RS10 undertak

Mataki Halotex Wind Standard erstatter Halotex W7 vindsperre
Mataki Halotex Wind Pro erstatter Halotex W25 vindsperre
Mataki Halotex Wind Xtreme er det samme produktet som tidligere Halotex Xtreme vindsperre

Endringene vil skje løpende gjennom sesongen.

De ulike kvalitetene

Standard 


Standard er god kvalitet og tilfredsstiller alle tekniske krav for å fungere i våre konstruksjoner. Den har dog noen begrensinger i styrke – som gjør at den kanskje ikke er det optimale valget ved krevende byggeperioder, med mye håndtering og dårlige værforhold.
Halotex%20Wind%20Standard
Halotex%20Wind%20Pro

Pro

Pro er kvaliteten som ofte foretrekkes av proffen. Den tilfredsstiller alle tekniske krav og tåler både tøff håndtering og røft vær i byggeperioden.

Xtreme 


Xtreme er vår toppkvalitet. Dette er det optimale valget – og er de mest robuste, diffusjonsåpne dukene som leveres i dagens marked. Xtreme har meget god rivestyrke, særdeles god slagregn-motstand og ekstra lang levetid. 
Halotex%20Wind%20Xtreme

Godt utvalg av tilbehør

I tillegg til de diffusjonsåpne dukene, inneholder Halotex-serien nødvendig kvaltetstilbehør til selve hovedproduktene.

En konstruksjon er ikke bedre enn det svakeste punktet, og det svikter dessverre ofte i detaljer som gjennomføringer, kiler, renner m.m.

Vårt store utvalg av tilbehørsprodukter ivaretar og sikrer de trygge løsningene. Her finner du taper, mansjetter, musebånd m.m. – som både er testet og godkjente for bruk. 

Hjelp til å velge riktig produkt

Vi har lenge hatt gode guider tilgjengelig både på nett og i trykte utgaver, under navnet «Enklere å velge».

Disse vil vi oppgradere, med både nye navn og nye produkter. Dette skal være et verktøy som kan benyttes til både prosjektering og planlegging av utførelse.

Alle løsningene og oppbygningene som presenteres i «Enklere å velge» er forankret i Byggforsk-serien – og tilfredsstiller alltid det som er preakseptert av Byggforsk. 

Dokumentasjon og støtte

Et vellykket prosjekt forutsetter både god planlegging og sikkert utført arbeid. Vi i Mataki bidrar både med gode produkter og trygg dokumentasjon på løsninger.

Selve utførelse – den aller viktigste delen av prosjektet – står håndverkeren for. Det finnes mange flinke utførende i arbeid, og vi ønsker både å hylle og hjelpe disse.

Når utfordringer oppstår skal vi være tilgjengelige – både for å bidra til løsning og for å lære selv. 

Sammen blir vi bedre. 
Lyst på mer faglig påfylling?
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Med jevne mellomrom sender vi deg tips og triks, faglig innhold og det nyeste innen byggeteknisk utvikling i vårt fagområde. Sørg for at du får med deg det aller siste ved å følge vårt nyhetsbrev!