mataki_payoff_2

Decra® nå fra Mataki!

Decra® takpanner er markedsleder i Norge og en anerkjent merkevare i byggebransjen. Mataki, som norsk distributør, vil sikre at Decra® forblir en anerkjent merkevare på det norske markedet.
09-03-2020
Tak
Håndverkeren
Takpanner
Decra
Decra® takpanner er markedsleder i Norge og en anerkjent merkevare blant håndverkere, byggevareleverandører, boligeiere, og beskrivende ledd i byggebransjen. Mataki, som norsk distributør, vil sikre at Decra® forblir en anerkjent merkevare på det norske markedet.

Merkevaren Decra® eies av Roof Tile Group, verdens ledende produsent av takpanner. 1. januar 2020 ble eksisterende lisensavtale avsluttet, og Decra® satsningen i det norske markedet vil nå bli videreført av Mataki. Dette blir et supplement til vår eksisterende satsning på takpanner.

Du kan lese mer om Decra® historien lenger ned.
 

Ingen slår originalen!

Fordi Decra® har vært produsert på lisens, har det vært krav og regler om utseende, utforming, kvalitet, overflater og tekniske spesifikasjoner. Mataki vil videreføre den høye kvaliteten og sørge for at passform, overflater, farger og monteringsbeskrivelse er som tidligere.
 

Tilbehøret er det samme

Hemmeligheten ligger i detaljene. Vi viderefører derfor det gode Decra® tilbehøret man kjenner fra før.
 

Økt garanti til 40 år

Decra® takpanner har ZM250 stål som kjerne og deretter flere forskjellige lag beskyttelse på hver side. Det gir en robust beskyttelse av høy kvalitet. Garantitiden økes, og det gis nå 40 års garanti på alle Decra® Classic takpanner. Decra® Elegance vil fremdeles ha 30 års garanti.
 

Klar for levering 1. april

Mataki vil ha Decra® klar for levering fra sitt hovedlager fra og med 1. april 2020. Alle lagerførte farger vil være tilgjengelig for rask levering. En rekke tilleggsfarger og -overflater kan bestilles.
decra sortiment

Lagerførte farger

Vi lagerfører de mest populære Decrafargene.

Decra® Classic: Kullsort, Rød Antikk, Grå Antikk
Decra® Elegance: Sort Blank, Sort Matt
 

Sortiment

I tillegg til de lagerførte fargene vil det være mulig å bestille den nye Decra® Qube. Andre farger i Decra® Classic og Decra® Elegance finnes også for bestilling.
 

Decra® historien

Decra® har en historie helt tilbake til 1940. Siden den gang har konseptet blitt utviklet i flere faser. I 1977 ble Decra® takpanner produsert for første gang i Europa. En stadig utvikling for å øke kvaliteten har gitt oss Decra® takpanner slik vi kjenner de i dag. 
Les mer om Decra historien her.
Lyst på mer faglig påfylling?
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Med jevne mellomrom sender vi deg tips og triks, faglig innhold og det nyeste innen byggeteknisk utvikling i vårt fagområde. Sørg for at du får med deg det aller siste ved å følge vårt nyhetsbrev!