mataki_payoff_2

Haloproof Radon Komplett 100 Ett-trinn for praktisk montering

Haloproof Radon Komplett 100 inneholder alt du trenger for en sikker montering. Komponentene leveres i en praktisk boks.
06-05-2019
Grunn
Håndverkeren
Radonsperre
Øvrig grunnprodukter og tilbehør
PB%20745052_jpg_21015
Haloproof radonsystem er spesielt utviklet for det norske markedet. Alle komponentene er nøye gjennomtenkte deler av et system, for å løse spesifikke utfordringer ved montering. Derfor er alle komponenter i systemet godkjent for montering i temperaturer ned til -5°. Vel så viktig er det å ha det viktigste tilbehøret på plass når man starter montering.
 

Dekker 100 m²

Hver pakke med Haloproof Ett-trinns Komplett 100 dekker 100 m² radonmembran, eller tilsvarende 1 rull Radonsperre type RMS 400.  På den måten er det enkelt å beregne mengde. Skal du dekke f.eks. 182 m² radonsperre, er det bare å hente to ruller på 4x25 m radonsperre og ta med to esker med Komplett 100, så har du det viktigste for montering av radonsperren.
 

Hva inneholder pakken?

Hver pakke inneholder basis tilbehøret for å skjøte sammen, og tette rundt gjennomføringer ved montering av 100 m² radonsperre. Det vil si tape for skjøting, klebebånd for hjørner, og butylmasse og fleksibelt skjøtebånd for gjennomføringer. I tillegg vil du finne kniv, skjøterulle og monteringsanvisning med sjekkliste.
 

Hva trenger jeg i tillegg?

Man skal alltid ha et sekundærtiltak ved montering av radonsperre, så radonbrønn er et naturlig valg. Hvis du ønsker enklere montering rundt gjennomføringer er mansjetter og Liquid Sealing gode løsninger. Klemlister kan også være aktuelt. Alt finnes i tilbehørslisten til Haloproof Radonsperrer. Se hele tilbehørsprogrammet her.
 

Ett-Trinns skjøting

nortett-202 (1)top tape xtra (1) 
Skjøtemetoden i denne Komplett 100 pakken er ett-trinns skjøting med Haloproof Top Tape Xtra. Skjøtemetoden, sammen med radonsperre og tape er testet hos Sintef Byggforsk og har godkjenningsnr. TG20461.

tg-20461 (1)
Lyst på mer faglig påfylling?
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Med jevne mellomrom sender vi deg tips og triks, faglig innhold og det nyeste innen byggeteknisk utvikling i vårt fagområde. Sørg for at du får med deg det aller siste ved å følge vårt nyhetsbrev!