mataki_payoff_2

Haloproof RMS 1000 Radonsperre i klasse A

Mataki lanserer radonsperre i klasse A som kan skjøtes med tape. Vi har i flere år vært en ledende leverandør av radonsperresystemer i Norge.
28-08-2018
Grunn
Håndverkeren
Radonsperre
PB%20745210
For å kunne tilby et enda mer fleksibelt system har Mataki nå utviklet en Haloproof RMS 1000 radonsperre i klasse A, som kan varmluftsveises, eller skjøtes med tape. Dette er den eneste radonsperren som har Teknisk Godkjenning, med denne skjøtemetoden, i klasse A.
 

Sintef Teknisk Godkjenning

Ved montering av radonsperre i klasse A har eneste godkjente skjøtemetode vært å sveise skjøtene. Nå har Mataki utviklet en radonsperre som er godkjent i Klasse A-2 og B, med enten varmluftsveis eller tape som skjøtemetode. 
20627
 

Godkjent i klasse A-2 og B

Haloproof RMS 1000 er en 1 mm tykk vinrød polyolifinmembran i rullstørrelse 2 x 20 m. Den har Sintef Teknisk Godkjenning i Bruksklasse A-2 og bruksklasse B. Bruksklasse A-2 vil si montering på fin avrettet grunn. 

kombi rms 400 og 1000 alt 1
 

Kompatibelt med RMS 400

Den nye Haloproof RMS 1000 kan kombineres med Haloproof RMS 400 ved å legge RMS 1000 under fundamentet, inn og opp langs innvendig fundament, og ved å skjøte den sammen med RMS 400 montert i klasse B. Det betyr at det brede sortimentet av tilbehør til RMS 400 også kan benyttes til RMS 1000. Det gjør bruken fleksibel og enkel.
 

Forenkler monteringpb 745210-3

Ved montering på grunn slipper man tetting rundt mange gjennomføringer. Det kan gi en sikrere løsning og enklere montering. Når man i tillegg kan velge å skjøte ved hjelp av tape eller ved å sveise med varmluft, forenkler dette monteringen en hel del.

 

Bedre økonomi

Ved montering på grunn slipper man tetting rundt mange gjennomføringer. Det kan gi en sikrere løsning og enklere montering. Når man i tillegg kan skjøte ved hjelp av tape forenkler dette monteringen en hel del. I tillegg til å forenkle monteringen gjør tape-løsningen at flere kan ta kontroll over utførelsen. Det gir bedre prosjektstyring og bedre økonomi i prosjektet.
 

Sintef godkjente taper

Ved skjøting av RMS 1000 med tape brukes Butyl DS-XL mellom membranene, og Acryl OB-XL som topp tape.
butyl og acryl tape
Lyst på mer faglig påfylling?
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Med jevne mellomrom sender vi deg tips og triks, faglig innhold og det nyeste innen byggeteknisk utvikling i vårt fagområde. Sørg for at du får med deg det aller siste ved å følge vårt nyhetsbrev!