mataki_payoff_2

7 av 10 håndverkere ønsker tips om å tette bygget riktig

Har du en utfordring i arbeidet med å tette bygget forskriftsmessig? Mataki viser eksempler på hvordan du unngår de vanligste feilene.
06-05-2019
Tak
Vegg
Håndverkeren
Vindsperre
Tape og tetteprodukter vegg
mataki-video
Vi ser det som vår oppgave å bidra til at det blir færre feil i tettejobben. Lekkasjene viser seg jo når bygget skal trykktestes. Tid er penger og du har mye å tjene på å gjøre  jobben raskt og riktig. Sjekk våre monteringsvideoer. Her finner du et godt utvalg av instruksjonsvideoer med mange nyttige detaljer i arbeidet med å tette bygget. Vi er også her når du trenger råd. -Ring, vi har tips om smarte løsninger for å tette bygget riktig. Her er vi aldri uten en telefon, nesten alltid på nett, alltid klar for å svare.
Fagkunnskap bidrar alltid til å effektivisere arbeidet. Selvfølgelig har vi også produkter og priser som tåler konkurranse. Det skulle bare mangle.
 

Nytt tettesystem mot et våtere og villere klima.

Det skal mye til for å møte været, ikke minst strømprisene som  venter oss i årene fremover. For å leve opp til kravene og samtidig gjøre det enklere for deg, har vi utviklet et helt nytt system for å tette hus.
 
Vår nye vindsperre er utviklet for å tåle slagregn og beregnet for et langt liv i nordisk klima, takket være helt ny TPU-teknologi. Riktig gjort får du et komplett system av nyutviklede produkter med systemgaranti i 30 år. Tape, fugemasse, lim, sløyfebånd og mansjetter er nøye konstruert og tilpasset i Halotex tettesystem.
Lyst på mer faglig påfylling?
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Med jevne mellomrom sender vi deg tips og triks, faglig innhold og det nyeste innen byggeteknisk utvikling i vårt fagområde. Sørg for at du får med deg det aller siste ved å følge vårt nyhetsbrev!