mataki_payoff_2

Våre videoer viser hvordan du unngår de vanligste feilene med tetting

Oppdaterte videoer fra Mataki hjelper deg å unngå feil i arbeidet med tetting av bygget. Kunnskap gir som kjent lønnsomhet.
06-05-2019
Tak
Vegg
Håndverkeren
Forenklet undertak
Vindsperre
Tape og tetteprodukter vegg
Ha%CC%8Avard

Kunnskap gir lønnsomhet.

Vi ser det som vår oppgave å bidra til effektivitet på arbeidsplassen. Lekkasjene viser seg når bygget skal trykktestes. Tid er penger og du har mye å tjene på å gjøre  jobben raskt og riktig. Gjennom korte rett-på-sak videoer viser vi hvordan enkle tips og triks i monteringsarbeidet kan spare deg for både ergrelser og unødig ekstraarbeid.  Ingenting er mer kjedelig enn å måtte gjøre jobben om igjen. Vi opplever at mange har nytte av å friske opp detaljkunnskapene i arbeidet med tettesjikt.
 

Feilkilder ligger i detaljene

Skader på undertaket oppstår som regel ved takfoten, i kilrenner og i gjennomføring ved pipe og lufting. Her finnes råteskadene når undertaket blir utsatt for mye fukt eller uttørking.
Riktig utført arbeid med tekkeprodukter i et dokumentert system, kan spare deg for ekstra arbeid og uforutsette kostnader i ettertid.
 

Halotex systemløsning for tette tak.

Underlagsbelegget leveres i 3 varianter, utviklet med spesifikke funksjoner ut fra åpentider fra 2 til 24 måneder. I systemet inngår takfotremser, møne- og kilremser, takmansjetter, flexibånd og primer. Med de rette tilbehørsproduktene får du et system som garanterer et tett tak i minst 30 år
 
Du finner alle våre videoer her
 
Lyst på mer faglig påfylling?
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Med jevne mellomrom sender vi deg tips og triks, faglig innhold og det nyeste innen byggeteknisk utvikling i vårt fagområde. Sørg for at du får med deg det aller siste ved å følge vårt nyhetsbrev!