mataki_payoff_2

Mataki lanserer Haloten Systemgaranti for underlagsbelegg

Mataki garanterer lang holdbarhet på sine produkter. Nå gir tettesjiktprodusenten 30 års garanti på Haloten asfaltbaserte tekkesystem.
01-06-2018
Tak
Håndverkeren
Underlagsbelegg
Tape og tetteprodukter tak
Pressebilde
Mataki er første aktør som tilby 30 års garanti på asfaltbasert tettesystem, utviklet gjennom mange år på egne fabrikker. Det gir en reell verdi og trygghet for alle aktørene i verdikjeden, sier Mataki Norges markedssjef Tommy Starmer.
Mataki ikke bare lover lang holdbarhet på sine produkter. De garanterer det også!
Nå gjør tettesjiktprodusenten ytterligere ord til handling ved å gi 30 års garanti på sitt Haloten asfaltbaserte tekkesystem.
Det sikrer med andre ord at undertaket, byggets mest utsatte og viktigste del,  holder oppgitt funksjon i 30 år. En bedre sikkerhet mot uforutsette kostnader skal du lete lenge etter - og likevel trolig ikke finne det!
Den oppsiktsvekkende garantien forsterker Matakis ambisjon om å være en ledende leverandør til byggevarebransjen.
 

Matakis eget varemerke

- Vi tør gjøre dette fordi Haloten er vårt eget varemerke og tettesjiktsystem med asfalt underlagsbelegg og tilbehør, basert på mange års utvikling og testing på våre fabrikker for å øke kvaliteten og varigheten på undertaket, forteller Mataki Norges markedssjef Tommy Starmer.
- Systemet forsterker de mest utsatte delene på taket, og som tradisjonelt har vært en utfordring for bransjen. Vår løsning øker totalkvaliteten og levetiden på undertaket og tilfører dermed både forhandlere, byggherrer, takentreprenører og montører en reell verdi, påpeker han.
 

Vinn-vinn for alle

Systemet er skapt for å tåle norsk klima på det mest ekstreme; som varierer mellom sterk kulde, vind med orkan styrke og enorme mengder med nedbør. Det egner seg for alle typer tekkinger, og gir mange fordeler for hele verdikjeden.  
I tillegg til at du får et vanntett tak med et langt liv, letter det arbeidet gjennom sin fleksibilitet og unike utforming. Som igjen holder tidsforbruk og monteringskostnadene på et minimum.
- Forhandleren får et etterspurt og lettsolgt produkt, entreprenøren og montøren får et fleksibelt tekkesystem og håndverkerne styrker bedriftens renommé som kvalitetsleverandør. Og ikke minst; byggeieren får et garantert tett og undertak i minst 30 år uten ytterligere kostnader.
- Dette er en garanti alle vil nyte godt av, konkluderer Starmer.
 

Inspiserer og retter

- Ved feil, inspiserer og utreder vi taket, og utfører nødvendig reparasjon eller bytte av undertak, sier han og viser til betingelsene i garantidokumentet på hjemmesiden www.mataki.no.
 

Produkter som inngår i garantien:


For ytterligere informasjon; ta gjerne kontakt med Mataki Norges markedssjef Tommy Starmer. Mobil.: (+47) 90 65 31 35.  Kontor: (+47) 69 83 34 40. Mail: tommy.starmer@mataki.no

Se lanseringsfilmen:


Les mer om tettesjiktsystemet og hvilke produkter som inngår i garantien.

Last ned materiell:
Pressebilde
Pressemelding PDF
Pressemelding Microsoft Word
Lyst på mer faglig påfylling?
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Med jevne mellomrom sender vi deg tips og triks, faglig innhold og det nyeste innen byggeteknisk utvikling i vårt fagområde. Sørg for at du får med deg det aller siste ved å følge vårt nyhetsbrev!